Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Kaltrina Azizi 

 

Anëtare BDI-së. E lindur më 13.3.1991 në Tetovë.  Shqiptare.  Ka kryer Fakultetin Juridik, Universiteti Shtetëror në Tetovë. 

 

Aktivitetet në Kuvend:

  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, anëtar 
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, anëtar 
  • Komisioni i Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarëve, zëvendësanëtar
  • Komisioni për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve, zëvendësanëtar 
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Maltës dhe Republikës së Qipros, anëtar 
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Hungarisë, anëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.