Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

 

Lidija Dimova 


Anëtare e LSDM-së  E lindur me 7.4.1960 në Manastir. Maqedonase. Ka diplomuar në Universitetin "Shën  Cirili dhe Metodi". 


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Këshilli Nacional për Eurointegrime, kryetare 
  • Komisioni për Çështje Evropiane, anëtare
  • Komisioni për Politikë të Jashtme, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Kulturë, zëvendësanëtare 
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asociim, nënkryetare 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.