Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Liljana Kuzmanovska

 

Anëtare e VMRO-DPMNE-së. E lindur më 15.7.1962 në Manastir. Maqedonase. Ekonomiste e diplomuar.

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Mundësi të Barabarta i Femrave dhe Meshkujve, zëvendësanëtar
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, anëtar 
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, anëtar 
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, zëvendësanëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e SHBA-së, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me parlamentet e Republikës së Maltës dhe Republikës së Qipros, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Serbisë, anëtar  
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.