Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Lupço Dimovski  

 

Anëtar i PSM-së. E lindur më 9.4.1959 në Veles.  Maqedonas. Ekonomist i diplomuar, Fakulteti ekonomik, Universiteti "Shën Cirili dhe Metodi. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Çështje Ekonomike, kryetar
  • Komisioni për vlerësim të bazueshmërisë së propozimit për ngritje të procedurës për përcaktimin e përgjegjësisë së Presidentit të Republikës së Maqedonisë, anëtar 
  • Komisioni për Çështje te Zgjedhjeve dhe Emërimeve, anëtar 
  • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi te Ujerave, anëtar 
  • Komisioni për Çështje te Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit, zëvendësanëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit te Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Federatës Ruse, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit te Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës se Sllovakisë, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit te Republikës se Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Sllovenisë, anëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.