Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Magdalena Manaskova 

 

Anëtare e VMRO-DPMNE-së.  E lindur me 22.6.1981 në Koçan.  Maqedonase.  Ka diplomuar Histori të artit dhe arkeologjisë - Fakulteti Filozofik, Shkup.  Specialiste për mbrojtjen dhe menaxhim me qytete historike për zhvillim të turizmit kulturor, Universiteti Ritsumejkan-Kjoto.  

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Kulturë, kryetare
  • Komisioni Anketues për Skandalin me Përgjimet, anëtare
  • Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Politike të Jashtme, zëvendësanëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Japonisë, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentet e vendeve të Lindjes së Afërme dhe të Mesme, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Holandës, anëtare
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.