Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Marjan Daskallovski

 

Anëtar i LSDM-së. I lindur më 4.5.1964 në Piterovë. Ka diplomuar në Fakultetin Juridik, D.M.R. Dhaskal. 


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, anëtar 
  • Komisioni Juridik-Ligjvënës, anëtar 
  • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, anëtar 
  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, zëvendësanëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.