Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Marjanço Kolevski

 

Anëtar i VMRO-DMPNE-së. I lindur me 29.5.1968 në Kërçovë. Inxhinier i diplomuar i mekanikes, Fakulteti i Mekanikes, Universiteti "Shën Cirili dhe Metodi", Shkup. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, anëtar 
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Zbatimit të Masave për Ndjekje të Komunikimeve nga Ministria e Punëve te Brendshme dhe nga Ministria e Mbrojtjes, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujerave, zëvendësanëtar 
  • Komisionit për Vetëqeverisje Lokale, zëvendësanëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit te Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Federatës së Bosnjë e Hercegovinës, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentet e vendeve të Amerikës Latine dhe Karaibeve, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Mongolisë, anëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.