Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 


Meral Uzeiri-Ferati 


 Anëtare e PDSH-së. E lindur më 9.7.1975 në Tetovë. Shqiptare. Mjeke, specialist, gjinekologe/obstetre, Universiteti "Shën Cirili dhe Metodi", Shkup. 


Aktivitetet në Kuvend: 

 • Këshilli Nacional për Eurointegrime, anëtare
 • Këshilli i Kanalit të Kuvendit, anëtare
 • Komisioni për Politikë të Jashtme, anëtare 
 • Komisioni për Çështje Evropiane, anëtare
 • Komisioni për Shëndetësi, anëtare
 • Komisioni për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve, anëtare
 • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, zëvendësantëare
 • Komisioni për Kulturë, zëvendësanëtare 
 • Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Mesdheut (AP e Mesdheut), zëvendësanëtare 
 • Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Procesit për bashkëpunim me Evropën Juglindore (AP PBEJL), zëvendësanëtare 
 • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë Daneze, kryetare 
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Australisë dhe me Parlamentin e Zelandës së Re, anëtare. 
 • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Italisë, anëtare  
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.