Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Musa Ibraimi   

 

Anëtar i BDI-së I lindur më 17.6.1978 në Zhitoshë. Shqiptar. Jurist i diplomuar, Universiteti i Strugës.  

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni i Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarëve, anëtar 
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, anëtar 
  • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, zëvendësanëtar 
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Federatës së Bosnjë e Hercegovinës, anëtar 
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Serbisë, anëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.