Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Nada Cipusheva

 

Anëtare e VMRO-DPMNE-së. E lindur më 22.1.1958 në f. Smilanci, Radovish.  Maqedonase. Fakulteti Filozofik  - Universiteti "Shën  Cirili dhe Metodi", Shkup. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, zëvendëskryetar 
  • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, anëtar 
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe Agjencisë për Zbulim, anëtar 
  • Komisioni Juridik-Ligjvënës, zëvendësanëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentet e vendeve të Lindjes së Afërme dhe të Mesme, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentet e Republikës së Islandës dhe Mbretërisë së Norvegjisë, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Rumanisë, anëtar
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.