Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Nolla Ismajloska Starova

 

Anëtare e VMRO-DMPNE-së. E lindur më 6.11.1985 në Strugë. Myslimane maqedonase. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komiteti për Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtareKomisioni për Çështje Evropiane, anëtare 
  • Komisioni për Kulture, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, zëvendësanëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me parlamentet e vendeve baltike Republika e Estonisë, Republika e Letonisë dhe Republika e Lituanisë, anëtare  
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Sllovakisë, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Spanjës, anëtare
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.