Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Olga Najdenovska

 

Anëtare e VMRO-DMPNE-së. E lindur më 5.7.1963 në Shkup. Maqedonase. Doktor në Shkencat e Bujqësisë.

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, kryetare
  • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujerave, anëtar 
  • Komisioni për Mundësi të Barabarta i Femrave dhe Meshkujve, zëvendësanëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Spanjës, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Shqipërisë, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Çekisë, anëtare  
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.