Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 


Orhan Ibrahimi  


 Anëtar i PDSH-së. I lindur me 16.4.1964 në f.  Opajë, Likovë. Shqiptar. I diplomuar në Universitetin "Shën  Kliment i Ohrit". 


Aktivitetet në Kuvend:

 • Komiteti për Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtar 
 • Këshilli Nacional për Eurointegrime, zëvendësanëtar 
 • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe ekonomi të ujerave, anëtar 
 • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, anëtar 
 • Komisioni për Kulturë, anëtar 
 • Komisioni Juridik-Ligjvënës, zëvendësanëtar 
 • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, zëvendësanëtar 
 • Komisioni për Çështje Evropiane, zëvendësanëtar 
 • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, zëvendësanëtar 
 • Komisioni për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe të Agjencisë për Zbulim, zëvendësanëtar 
 • Komisioni për Punë dhe Politikë sociale, zëvendësanëtar 
 • Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit, zëvendësanëtar 
 • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asocim, anëtar 
 • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Shqipërisë, kryetar 
 • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Sllovenisë, anëtar  
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.