Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Pançe Orcev

 

Anëtar i LSDM-së. I lindur më 29.12.1955 në Strumicë. Maqedonas. Inxhinier teknolog, Fakulteti i Teknologjisë dhe Metalurgjisë - Shkup. 


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Këshilli i Kanalit të Kuvendit, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujerave, krytetar
  • Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit, anëtar 
  • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, zëvendësanëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.