Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Petre Shilegov 

 

Anëtar i LSDM-së. I lindur më 12.6.1969 ne Shkup. Ka diplomuar në Fakultetin "Justiniani I" - Shkup. 


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Këshilli Nacional për Eurointegrime, zëvendësanëtar
  • Komisioni Anketues për Skandalin me Përgjimet, kryetar
  • Komisioni i Përhershëm anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit, anëtar 
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Zbatimit të Masës së Veçantë Hetuese  Ndjekje të Komunikimeve nga ana e Ministrisë së Punëve të Brendshme, Drejtorisë së Policisë Financiare, Drejtorisë Doganore dhe Ministrisë së Mbrojtjes, anëtar
  • Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit, anëtar 
  • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, zëvendësanëtar 
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asociim, anëtar
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.