Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Qenan Hasipi  

 

Kryetar i PDTM-së. I lindur më 1.12.1955 në f. Vrapçishte. Turk. Doktor i mjekësisë, internist, Fakulteti i Mjekësisë, Shkup. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komiteti për Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtar
  • Këshilli Nacional për Eurointegrime, anëtar
  • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtar
  • Komisioni për Çështje Evropiane, anëtar 
  • Komisioni për Politikë të Jashtme, zëvendësanëtar
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asocim, kryetar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Turqisë, kryetar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Federatës së Bosnje e Hercegovinës, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Konfederatës Zvicerane, anëtar
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.