Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Ramiz Merko 

 

Anëtar i BDI-së. I lindur më 12.4.1957 në Strugë. Shqiptar. Doktor, specialist i ekonomisë. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Këshilli Buxhetor i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, anëtar 
  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, zëvendëskryetar
  • Komisioni Juridik-Ligjvënës, anëtar
  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, anëtar 
  • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, anëtar 
  • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, zëvendësanëtar 
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit te Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Holandës, kryetar 
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me parlamentet e vendeve baltike Republika e Estonisë, Republika e Lituanisë dhe Republika e Lituanisë, anëtar 
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Kinës, anëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.