Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Rexhail Ismaili  

 

Anëtar i BDI-së I lindur më 2.11.1966 në f.  Sllupçan, Likovë. Shqiptar.  

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Këshilli i Kanalit të Kuvendit, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, kryetar
  • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujerave, anëtar 
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, zëvendësanëtar 
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Islamike të Iranit, kryetar
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Serbisë, anëtar 
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Portugalisë, anëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.