Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Romeo Trenov 

 

Anëtar i VMRO-DPMN-së.  I lindur më 3.9.1977 në Novo Sellë.  Maqedonas.  I diplomuar në Fakultetin e Shkencave Bujqësore dhe Ushqimit, Universiteti “Shën  Cirili dhe Metodi", Shkup. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtar
  • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujërave, anëtar 
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, zëvendësanëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Federative të Gjermanisë, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Indonezisë, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Japonisë, anëtar
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.