Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Roza Topuzova-Karevska 

 

Anëtare e PDL-së.  E lindur me 26.7.1954 në Prilep. Maqedonase. Magjistër i arkeologjisë, Universiteti në Beograd.  

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni Anketues për Skandalin me Përgjimet, anëtare
  • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtare
  • Komisioni për Kulturë, anëtare 
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe Agjencisë për Zbulim, anëtar 
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Zbatimit të Masave për Ndjekje të Komunikimeve nga Ministria e Punëve të Brendshme dhe nga Ministria e Mbrojtjes, zëvendësanëtar
  • Komisioni për Arsim, Shkence dhe Sport, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Mundësi të Barabarta i Femrave dhe Meshkujve, zëvendësanëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Polonisë, kryetare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Popullore të Kinës, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Shtetit të Izraelit, anëtare
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.