Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Sasho Aqimoski

 

Anëtar i VMRO-DMPNE-së. I lindur më 26.4.1975 në Tetovë. Maqedonas.  Ekonomist i diplomuar, Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti "Shën Cirili dhe Metodi", Shkup. Magjistër i shkencave ekonomike. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komiteti për Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtar
  • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, zëvendëskryetar 
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, anëtar 
  • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, zëvendësanëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Austrisë, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Danimarkës, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Kosovës, anëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.