Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Sasho Vasilevski

 

Anëtar i VMRO-DMPNE-së. I lindur më 16.6.1966 në Ohër. Maqedonas. Doktor internist.  

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Politike të Jashtme, anëtar
  • Komisioni për Çështje Evropiane, anëtar
  • Komisioni për Shëndetësi, anëtar 
  • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe Agjencisë për Zbulim, zëvendësanëtar 
  • Delegacioni në Dimensionin Parlamentar të Iniciativës së Evropës Qendrore (DP IEQ), zëvendësanëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e SHBA-së, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Hungarisë, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Suedisë, anëtar
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.