Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Sillvana Boneva  

 

Anëtare e VMRO-DPMNE-së. E lindur më 21.8.1959 në Strumicë. Maqedonase. Ka të kryer shkallën I Fakulteti Juridik - juriste, Universiteti "Shën Cirili  dhe Metodi"; Juriste e diplomuar, Universiteti Evropian.  

 

Aktivitetet në Kuvend: 

 • Këshilli Nacional për Eurointegrime, anëtare
 • Komisioni për Kulturë, kryetare 
 • Komisioni për Çështje Evropiane, anëtare 
 • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtar
 • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, anëtare 
 • Komisioni Juridik-Ligjvënës, zëvendësanëtare 
 • Komisioni për Politikë të Jashtme, zëvendësanëtare
 • Komisioni për Mundësi të Barabarta i Femrave dhe Meshkujve, zëvendësanëtar
 • Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Mesdheut (AP e Mesdheut), shefe e delegacionit  
 • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asocim, anëtare  
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Popullore të Kinës, kryetare
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me parlamentet e Republikës së Maltës dhe Republikës së Qipros, anëtare 
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Turqisë, anëtare 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.