Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Sofija Kunovska 

 

Anëtare e LSDM-së. E lindur më 31.8.1966 ne Shkup. Maqedonase. Aktore e diplomuar, Fakulteti i Arteve Dramatike. 


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Këshilli i Kanalit të Kuvendit, anëtare 
  • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Politikë të Jashtme, anëtare
  • Komisioni për Kulturë, anëtare 
  • Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Procesit për Bashkëpunim në Evropën Juglindore (PB EJL), anëtare 
  • Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim të Evropës (AP OSBE), zëvendësanëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.