Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Stefan Bogoev 

 

Anëtar i LSDM-së. I lindur më 28.8.1989 në Shkup. Maqedonas. Ekonomist i diplomuar, magjistrant i ekonomisë së aplikuar, Universiteti Amerikan Kolegj - Shkup. 


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, anëtar 
  • Komisioni për Çështje Evropiane, anëtar 
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, anëtar
  • Komisioni për Kulturë, zëvendësanëtar  
  • Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës (AP KE), zëvendësanëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Sllovenisë, anëtar
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.