Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Tomisllav Tuntev 

 

Anëtar i LSDM-së. I lindur më 7.7.1967 në Ohër. Maqedonas. Doktor i shkencave teknike, Fakulteti i Komunikacionit - Beograd, Fakulteti i Teknikës - Manastir. 


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë së Sigurisë dhe Kundërzbulimit dhe të Agjencisë për Kundërzbulim, zëvendëskryetar 
  • Komisioni Anketues për Skandalin me Përgjimet, anëtar
  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, anëtar
  • Komisioni për Politikë të Jashtme, zëvendësanëtar 
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asociim, anëtar
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.