Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Trajço Dimkov

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së. I lindur më 22.7.1967 në Shtip.  Maqedonas. Profesor i diplomuar i edukatës fizike, Fakulteti i Fizkulturës.  

 

Aktivitetet në Kuvend:

  • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, zëvendëskryetar 
  • Komisioni për Çështje Evropiane, anëtar 
  • Komisioni i Përhershëm Anketuese për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit, anëtar
  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, zëvendësanëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Bulgarisë, kryetar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Greqisë, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Kosovës, anëtar  
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.