Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Vasill Pishev  

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së. I lindur më 22.4.1965 në Strumicë.  Maqedonas.  I diplomuar në Fakultetin e Shkencave Ekonomike - Menaxhment i Marketingut, Universiteti i Evropës - Shkup.   

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe Agjencisë për Zbulim, anëtar 
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, anëtar 
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, anëtar 
  • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, zëvendësanëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Bulgarisë, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Ukrainës, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Francës, anëtar  
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.