DEPUTETËT

 

 

 

 

 

 

Vasko Naumovski

 

Anëtar i VMRO-DMPNE-së. I lindur më 5.9.1971 në Melburn, Australi. Maqedonas.  Ka kryer menaxhment ekonomik, Fakulteti Sllavjan, Manastir. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Politike të Jashtme, anëtar 
  • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, zëvendësanëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Indonezisë, kryetar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Australisë dhe me Parlamentin e Zelandës së Re, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Mongolisë, anëtar 
Click