Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Vesna Pemova

 

Anëtare e VMRO-DPMNE-së. E lindur më 5.11.1960 në Kavadar.  Maqedonase. Ka diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë, Shkup, specialiste e dermatovenerologjisë.

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni Juridik-Ligjvënës, anëtare 
  • Komisioni për Shëndetësi, anëtare 
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, zëvendësanëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Australisë dhe me Parlamentin e Zelandës së Re, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentet e Republikës së Islandës dhe Mbretërisë së Norvegjisë, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Japonisë, anëtare
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.