Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Vjollca Mehmeti-Nuredini 

 

Anëtare e BDI-së. E lindur më 6.2.1978 në Shkup. Shqiptare. Profesoreshë e diplomuar e biologjisë, Fakulteti Matematiko-natyror - Shkup.

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, anëtare 
  • Komisioni për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve, anëtare 
  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, zëvendësanëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Australisë dhe me Parlamentin e Zelandës së Re, anëtare. 
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Spanjës, anëtare 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.