Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Vlladanka Aviroviq 

 

Anëtare e PSM-së. E lindur më 22.1.1954 në Shkup. Maqedonase. Ekonomiste e diplomuar, Universiteti "Shën Cirili dhe Metodi", Shkup.

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Çështje Ekonomike, zëvendëskryetare
  • Komisioni Anketues për Skandalin me Përgjimet, anëtare
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, anëtare 
  • Komisioni Juridik-Ligjvënës, zëvendësanëtare 
  • Komisioni i Përhershëm Anketuese për Mbrojtjen e Lirive dhe te Drejtave te Qytetarit, zëvendësanëtare
  • Delegacioni i Kuvendit te Republikës se Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asocim, zëvendësanëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit te Republikës se Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Popullore te Kinës, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit te Republikës se Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës se Sllovenisë, kryetare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit te Republikës se Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës se Hungarisë, anëtare 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.