Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Xhevat Ademi

 

Anëtar i  BDI-së. I lindur më 8.12.1962 në f. Reçicë e Madhe, Tetovë. Shqiptar. Gazetar i diplomuar.

 

Aktivitetet ne Kuvend: 

 • Komiteti për Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtar
 • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, kryetar
 • Komisioni për Çështje Kushtetuese, anëtar 
 • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, anëtar 
 • Komisioni Juridik-Ligjvënës, zëvendësanëtar 
 • Komisioni për Arsim, Shkence dhe Sport, zëvendësanëtar 
 • Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit, zëvendësanëtar
 • Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim të Evropës (AP OSBE), zëvendësanëtar 
 • Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Mesdheut (AP e Mesdheut), zëvendësanëtar 
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Kanadasë, anëtar
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Federatës Ruse, anëtar
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Francës, anëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.