Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Zoran Gjorgjievski

 

Anëtare e VMRO-DMPNE-së. I lindur me 18.11.1958 në Kumanovë. Maqedonas.  Doktor kirurg i përgjithshëm. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komiteti për Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtar
  • Komisioni për Shëndetësi, anëtar 
  • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, anëtar 
  • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujërave, zëvendësanëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Austrisë, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Dukës së Madhe Luksemburgu, kryetar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Federative të Gjermanisë, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Portugalisë, anëtar
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.