Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


KOMISIONI PËR ÇËSHTJE KUSHTETUESE

Komisioni për çështje kushtetuese ka kryetar dhe dymbëdhjetë anëtarë nga radhët e deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë dhe shtatë anëtarë nga radhët e punëtorëve shkencorë dhe profesionalë.

Komisioni i shqyrton çështjet që kanë të bëjnë me:

  • zbatimin e Kushtetutës;
  • propozimet për ndryshimin dhe plotësimin e Kushtetutës;
  • çështjet parimore me karakter kushtetues në lidhje me miratimin dhe zbatimin e ligjeve dhe dispozitave dhe akteve tjera dhe
  • çështje tjera me karakter kushtetues.

Kryetar: ANDOV STOJAN
   
Anëtarë:

STOJANOVSKI TOMISLLAV
ANDONOVSKI KIRIL
KRALEVSKI ÇEDOMIR
NEVENOVSKI GORAN
KARAXHOSKI ZHARKO
JOVANOVSKA VESNA

BOSHKOV JORDAN
MARKOVSKA GJULISTANA
MIRÇEVSKI ZVONKO
LLAZAROV ILIJA
KLIMOVSKI SAVO
ABDULLAI JONUZ
HALIMI ILJAZ
CËRVENKOVSKI BRANKO
PETKOVSKI TITO
POPOVSKI NIKOLLA
STOJANOVSKI NAQE
KITANOSKI LLAZAR

ALITI ABDURAHMAN
BILALLI MERSEL

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.