Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


KOMISIONI PËR FINANCIM DHE BUXHET

Komisioni për ekonomi ka kryetar dhe dhjetë anëtarë nga radhët e deputetëve në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë dhe katër anëtarë nga radhët  e punëtorëve shkencorë dhe profesionalë.

Komisioni i shqyrton çështjet që kanë të bëjnë me:

 • industrinë, xehetarinë dhe energjetikën;
 • aktivitetin investues dhe orientimin dhe specializimin prodhues;
 • hotelerinë, turizmin dhe veprimtaritë e zanatit;
 • hulumtimet gjeologjike të lëndëve të para minerale, eksploatimin e tyre dhe fabrikimin;
 • koncesionet;
 • investimet e huaja;
 • transformimin personal;
 • tregu dhe sipërmarrësia;
 • tregtia, qarkullimi i mallrave dhe shërbimeve;
 • marrëdhëniet ekonomike me vendet e huaj;
 • mallrat rezervë të shtetit;
 • politika e çmimeve;
 • ndërmarrjet publike, dhe
 • çështje tjera që i përkasin ekonomizimit.

Kryetar:

POPOVSKI NIKOLLA
   
Anëtarë:

STAVREV MILLAN
LLAZOV GORANÇO
PANÇEV VANÇO
TODOROV GJORGJI
LLAZOROV ILIJA
PETROV ÇEDO
ETEMI FATMIR

MITEVSKI DRAGAN
ILIOSKI ILIJA

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.