Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


KOMISIONI PËR KOMUNIKACION DHE LIDHJE

Komisioni ka kryetar dhe tetë anëtarë nga radhët e deputetëve në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë dhe tre anëtarë nga radhët e punëtorëve shkencorë dhe profesionalë.

Komisioni i shqyrton çështjet që kanë të bëjnë me: 

  • komunikacionin rrugor, hekurudhor, të lumenjve, liqenor, ajror, postë-telegrafik, telefonik dhe radio-komunikacionin;
  • teleferikët dhe ski-ashensorët;
  • sistemet për telekomunikimeve dhe sistemin e radiodifuzionit;
  • ndërtimin e objekteve investuese në sferën e transportit dhe të telekomunikimeve dhe
  • çështje të tjera që i përkasin komunikacionit dhe lidhjeve .    

Kryetar:

Spançevski Krale   

Anëtarë:

Pemov Ilija    
Talevski Aleksandar
Todorov Gjorgji
Spanakov Risto

Dika Zamir
Ilioski Ilija
Angellovski Mijojko
Sulejmani Rizvan

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.