Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


KOMISIONI PËR NDËRTIMTARI DHE URBANIZËM

Komisioni për ndërtimtari dhe urbanizëm ka kryetar dhe tetë anëtarë nga radhët e deputetëve në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë dhe tre anëtarë nga radhët e punëtorëve shkencorë dhe profesionalë.

Komisioni i shqyrton çështjet që kanë të bëjnë me: 

  • planifikimin hapësinor dhe urbanistik; 
  •  rregullimin i tokës ndërtimore; 
  •  të mirat nga interesi dhe në përdorimin e përgjithshëm;
  • ekonomizimi banesor dhe komunal;
  • çështje tjera që kanë të bëjnë me ndërtimtarinë dhe urbanizmin. 

Kryetar:

Selmani Asllan   

Anëtarë:

Trajkovski Tanas   
Tërpevski Aleksandar
Todorov Gjorgji
Pançev Vanço
Anushev Lubço
Dika Zamir
Nasteski Kiril
Tairi Muamed

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.