Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


KOMISIONI PËR POLITIKË MONETARE-KREDITORE DHE BANKARE

Komisioni për politikë monetare-kreditore dhe bankare ka kryetar dhe dhjetë anëtarë nga radhët e deputetëve në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë dhe tre anëtarë nga radhët e punëtorëve shkencorë dhe profesionalë.

Komisioni i shqyrton çështjet që kanë të bëjnë me:

  • politikën monetare-kreditore dhe të devizave;
  • sistemin bankar;
  • letrat me vlerë;
  • sistemin e devizave;
  • marrëdhëniet kreditore me vendet e huaja dhe
  • çështje tjera që kanë të bëjnë me politikën monetare-kreditore dhe bankare. 

Kryetar:

Andov Stojan 

Anëtarë:

Stavrev Millan 
Qosev Sllobodan
Pançev Vanço
Trajkov Goranço
Petrov Çedo
Buzlevski Dimitar
Fiti Taki
Bajrami Fadil
Ivanov Lubisav 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.