Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

ANE LLASHKOSKA

 

Anëtare e VMRO-DPMNE-së. E lindur më 24.2.1978 në Prilep. Maqedonase. Ka diplomuar në Fakultetin Matematiko-natyror-inxhiniere e Kimisë. 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, zëvendëskryetare
  • Komisioni për Politikë të Jashtme, anëtare 
  • Komisioni i Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit, anëtare 
  • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Kulturë, zëvendësanëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërive të Bashkuara të Britanisë së Madhe dhe Irlandës Veriore, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës se Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Suedisë, anëtare 

E-posta:a.laskoska@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.