Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

BLLAGICA LLASOVSKA

 

Anëtare e VMRO-DMPNE-së. E lindur më 8.3.1970 në Shtip. Maqedonase. Profesorеshë e diplomuar në arsimin parashkollor, UGD Shtip. Magjistër i menaxhmentit në arsim dhe politikë arsimore.

Aktivitetet në Kuvend:

  • Komisioni për Mundësi të Barabartë të Femrave dhe Meshkujve, zëvendëskryetare
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe të Agjencisë për Zbulim, anëtare 
  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, anëtare 
  • Komisioni Juridik-Ligjvënës, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, zëvendësanëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Dukës së Madhe të Luksemburgut, kryetare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Islandës dhe Mbretërisë së Norvegjisë, anëtare  
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Japonisë, anëtare 


E-posta:B.Lasovska@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.