Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

BLLAGOJA DESPOTOVSKI

 

Anëtar i VMRO-DMPNE-së. I lindur më 21.7.1958 në Kërçovë. Maqedonas. I diplomuar në Fakultetin Elektronik, Shkup. 

Aktivitetet në Kuvend:

 

  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, anëtar
  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, anëtar
  • Komisioni për Çështje Evropiane, zëvendësanëtar
  • Komisioni për Çështje Evropiane, zëvendësanëtar
  • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, zëvendësanëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Islame të Iranit, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Mongolisë, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Rumanisë, anëtar


E-posta:b.despotoski@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.