Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

BORIS ZMEJKOVSKI 

 

Anëtar i VMRO-së. I lindur më 16.7.1956 në Shkup. Maqedonas. Ka kryer Fakultetin e sigurisë, Zagreb, Kroaci.

Aktivitetet në Kuvend:  

  • Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit, anëtar 
  • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, zëvendësanëtar
  • Komisioni i Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit, zëvendësanëtar  
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Bulgarisë, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Indonezisë, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Islame të Iranit, anëtar

E-posta:b.zmejkovski@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.