Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

DAFINA STOJANOSKA

 

Anëtare e VMRO-DPMNE-së. E lindur më 17.11.1974 në Gostivar. Ka kryer Fakultetin e Stomatologjisë, UCDHEM, Shkup, Magjistrant.

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komiteti për Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtare
  • Komisioni për Çështje Evropiane, anëtare
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, anëtare 
  • Komisioni për Mundësi të Barabartë të Femrave dhe Meshkujve, anëtare
  • Komisioni Juridik-Ligjvënës, zëvendësanëtare 
  • Komisioni i Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Shëndetësi, zëvendësanëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Bosnjë e Hercegovinës, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Konfederatës së Zvicrës, anëtare 


E-posta:d.jovanoska-stojanoska@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.