Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

DANIELLA RANGELLOVA 

 

Anëtare e VMRO-DPMNE-së. E lindur më 20.7.1978 në Veles. Maqedonase. Politikologe e diplomuar, Fakulteti Juridik - Shkup. 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Mundësi të Barabartë të Femrave dhe Meshkujve, kryetare
  • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtare
  • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, anëtare 
  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, zëvendësanëtare 
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Unionin Interparlamentar (UIP), anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Kroacisë, kryetare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Italisë, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Francës, anëtare
  • Klubi i deputeteve, anëtare e kryesisë 


E-posta:D.Rangelova@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.