Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

DIMITAR STEVANANXHIJA 

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së. I lindur më 3.10.1976 në Prilep.  Maqedonas.  Profesor i gjuhës maqedonase dhe letërsisë së sllavëve të jugut, Fakulteti Filologjik "Bllazhe Koneski".   

Aktivitetet në Kuvend

 • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujerave, zëvendëskryetar
 • Komisioni për Çështje Evropiane, anëtar
 • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, anëtar
 • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, anëtar 
 • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, zëvendësanëtar
 • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Unionin Interparlamentar (UIP), anëtar 
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Spanjës, kryetar
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Danimarkës, anëtar 
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Izraelit, anëtar 
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Portugalisë, anëtar
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Finlandës, anëtar
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Suedisë, anëtar


E-posta: d.stevanadzija@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.