Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

DRAGAN CUKLEV

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së. I lindur më 17.8.1973 në Gjevgjeli. Maqedonas. Ekonomist i diplomuar, Fakulteti Ekonomik. 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Mbikëqyrje te Zbatimit të Masës së Veçantë Hetuese Ndjekje të Komunikimeve nga ana e Ministrisë së Punëve të Brendshme, Drejtorisë së Policisë Financiare, Drejtorisë Doganore dhe Ministrisë së Mbrojtjes, zëvendëskryetar
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, anëtar 
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, anëtar
  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, zevëndësanëtar
  • Komisioni për Shëndetësi, zëvendësanëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Portugalisë, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Ukrainës, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Holandës, anëtar 


E-posta:d.cuklev@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.