Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

DRAGAN DANEV

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së. I lindur më 2.7.1974 në Koçan. Maqedonas. Ka kryer Fakultetin matematiko-natyror. 

Aktivitetet në Kuvend

  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, anëtar
  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, anëtar 
  • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, zëvendësanëtar 
  • Komisioni i Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, zëvendësanëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Japonisë, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Kroacisë, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Konfederatës së Zvicrës, anëtar 


E-posta:d.danev@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.