Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

ELIZABETA KANÇESKA-MILEVSKA 

 

E lindur më 30.6.1970 në Veles. Maqedonas. Doktor, Fakulteti Filozofik. 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Këshilli Nacional për Eurointegrime, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Politikë të Jashtme, anëtare 
  • Komisioni për Kulturë, anëtare
  • Komisioni për Çështje Evropiane, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Arsim, Shkence dhe Sport, anëtare 
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Dimensionin parlamentar të Iniciativës së Evropës Qendrore (DP IEQ), anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Austrisë, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit te Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Italisë, anëtare 


E-posta: e.kanceska-milevska@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.