Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

EMILIA ALEKSANDROVA

 

E lindur më 29.6.1975 në Berovë. Maqedonase. Ka kryer Fakultetin e sigurisë, Universiteti "Shën Kliment dhe Naum i Ohrit. 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, anëtare 
  • Komisioni për Politike te Jashtme, anëtare
  • Komisioni i Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit, anëtare 
  • Komisioni Juridik-Ligjvënës, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe të Agjencisë për Zbulim, zëvendësanëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me parlamentet e vendeve të Amerikës Latine dhe Karaibeve, kryetar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës se Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Mongolisë, anëtar 
  • Klubi i deputeteve, anëtar i kryesisë


E-posta:e.aleksandrova@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.